sfaturi psihologice in momente grele

De peste un an, populația din întreaga lume se află sub semnul incertitudinii, a fricii pentru viața celor dragi, pandemia de Covid-19 curmând viața a milioane de oameni. Indiferent de situație, nimic nu se poate compara cu durerea provocată de pierderea unei persoane dragi.

Sunt oameni pentru care suferinţa este pur și simplu covârşitoare, cu greu acceptând realitatea. În astfel de momente este bine să avem alături persoane care să preia tot ceea ce este necesar înhumării. Iar o firmă de pompe funebre care oferă o multitudine de servicii pentru astfel de momente, este soluția ideală.

Pierderea unei persoane dragi este un eveniment firesc în decursul vieții, dar este în egală măsură una dintre provocările cele mai mari. Psihologii susțin chiar că un astfel de moment ne poate schimba întreg parcursul vieții dacă nu este atent gestionat. Înainte de orice, decesul unei persoane presupune un factor de stres major: ruperea relației de atașament și confruntarea cu moartea. Dispariția unui om drag declanșează un răspuns de separare intens, pentru care omul nu este pregătit și copleșitor.

consolare in momente grele

Negarea situației, furia, tristețea, depresia, acceptarea sunt doar câteva etapele firești pe care o persoană suferindă le gestionează. Nu vă lăsați pradă durerii, amintiți-vă de cei pe care i-ați pierdut, nu vă fie teamă de amintirea lor!

Experiența noastră de peste 12 ani în oferirea de servicii funerare ne-a permis sa fim martorii unui număr mare de situații diferite, în care angajații noștri au fost alături de persoanele suferinde, au oferit sfaturi și au asigurat cele necesare. Cele câteva zile de apropiere cu clienții noștri sunt extrem de importante pentru a oferi toate obiectele funerare necesare la slujba de înmormântare și toate practicile de la această slujbă ce țin de grija pentru cel adormit și de dorința de binefacere pentru sufletul lui.

Funerare Imperial are o echipă cu experiență și responsabilă pe care vă puteți baza. Pentru consultanță, vă stăm la dispoziție non stop.

Servicii Funerare Imperial respectă tradiția si obiceiurile religioase românești cu seriozitate și discreție.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *